İphone 5s DNS Değiştirme

İphone 5s akıllı cihazınızı kullanarak, dns değiştirmek istiyorsanız, bu bilgileri almak için doğru yerdesiniz. Aslında yapılan bütün işlemler hemen hemen bütün iphone akıllı cihazlarında aynı. Fakat yine de işini sağlama almak isteyenler için detaylı bir şekilde bütün cihazlardan yasaklı sitelere giriş yöntemlerini yada, dns değiştirme yöntemlerini sizlerle paylaşıyoruz.
İphone 5s telefonunuzla bir kaç küçük işlem yaparak dns değiştirebilir, dilediğiniz yasaklı sitelere sorunsuz giriş sağlayabilirsiniz. Sizlerle paylaştığımız İphone 5s DNS Değiştirme bilgilerini sadece internete wifi ile bağlı olduğunuz zamanlarda yapabilirsiniz. Mobil veri kullanırken, İphone 5s DNS Değiştirme işlemini yapamazsınız. DNS Değiştirme işlemlerine başlamadan önde her hangi bir wifi bağlantı noktasına bağlı olduğunuzdan emin olun.
İOS 7 için İphone 5s DNS Değiştirme işlemleri sırasıyla şu şekildedir.
  • Telefonunuzun  “Ayarlar” menüsünden “Wi-Fi” ı seçin.
  • Bağlı olduğunuz wi-fi ağının yanındaki  (i) işaretine tıklayın.
  • 10.10.2.1 yazan DNS bölümüne “8.8.8.8, 8.8.4.4″ dns adresini yazın. Yada BURADAN 2014 Güncel Dns Ayarlarına bakın.
  • Sol üstte Wi-Fi yazısını tıklayarak bir önceki ekrana dönün ve Wi-Fi’ ı bir kez kapatıp açın.
Bu işlemlerin hepsini sırasıyla yaptığınız zaman İphone 5s DNS Değiştirme işlemini tamamlamış oluyorsunuz. Şimdi ise dilediğiniz gibi yasaklı sitelere giriş yapabilirsiniz.
Bizlerden daha detaylı bilgi almak ve karşılaştığınız sorunlarla alakalı çözüm yolları aramak istiyorsanız, yazılarımızın altına yorum bırakarak sizlere yardımcı olmamızı sağlayabilirsiniz.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Ktunnel , çevrimiçi gizliliğinizi korumak için burada!