VPN Viatun Android uygulaması (indir)

Android işletim sistemine sahip olan mobil cihazlarınızda engellenmiş ya da yasaklanmış sitelere giriş yapmak ve IP adresinizi saklayarak güvenli bir şekilde internette gezinebilmek için ihtiyacınız olan VPI viatun android uygulaması KTUNNEL Giriş olarak detaylı bir şekilde sizlere paylaşacağız. Erişim engeli ve kısıtlamaları bulunan sitelere çok rahat bir şekilde girmenize olanak sağlayan program ile internet’te gezinirken gerçekleştirdiğiniz işlemlerin de takip edilebilme olasılığından da kurtulabilmeniz mümkün olmaktadır.

Geride hiçbir iz bırakmadan internette gezinmenize olanak sağlayan bu VPN programı sayesinde ülkemizde erişim engeli bulunan bir siteye başka ülkelerin sunucularını kullanarak rahatlıkla erişebilmeniz mümkündür. Mobil cihazınızda herhangi bir değişiklik yapmanıza gerek kalmadan kullanabileceğiniz bu program sayesinde kısa sürede Android cihazınızı kullanarak eskiden olduğu gibi internette herhangi bir engellemeyle karşılaşabilmeniz mümkün olacaktır. Bu programı indirdiğiniz zaman DNS değiştirme gibi işlemlerle uğraşmak zorunda kalmanız söz konusu olmayacaktır. Üstelik tamamen ücretsiz olarak yükleyip kullanabileceğiniz bu program sayesinde internette anonim bir şekilde gezinebilmeniz mümkün olacaktır.

Ülkemizde son zamanlarda gerçekleştirilen site yasakları sebebiyle pek çok kişinin yasaklı sitelere girebilmek için VPN Viatun kullanmaya başladığını görebilirsiniz. Bu program sayesinde herhangi bir problemle uğraşmanıza gerek kalmadan internette gezinebilmeniz mümkün olacaktır. Çoğunluğu ABD ve İngiltere’de bulunan sunucular aracılığı ile internette rahatça gezinebilmenize olanak sağlayan program sayesinde DNS ya da VPN ayarı yapmanıza gerek kalmadan sadece programı Android mobil cihazınıza indirerek kullanabileceğiniz için kullanımı da oldukça rahattır. İnternet gezintileriniz sırasında herhangi bir engelle karşılaşmanız söz konusu olmadan rahatlıkla gezinti yapmanızı sağlamakta olan program ile internette özgürlüğün tadını engelsiz çıkarabilmeniz mümkün olacaktır.

5 gün boyunca ücretsiz olarak kullanabileceğiniz programın rahatlığını gördükten sonra başka herhangi bir yolu denemek istemeyeceğiniz kesindir. VPN Viatun Android uygulaması size sadece güvenli ve engelsiz bir şekilde internette gezinti yapma olanağı sunmaz aynı zamanda internet gezintilerinizin daha hızlı bir şekilde gerçekleşmesini de sağlamaktadır. En iyi sunucuları kullanarak internette gezinmenize olanak sağlayan program kimliğinizi sakladığından dolayı internet gezintilerinizin takip edilebilmesi söz konusu olmayacaktır. Böylelikle siz de hızlı ve güvenli bir internet gezintisinin tadını çıkaracak engellere takılmadan dilediğiniz siteye Android cihazınızdan rahatlıkla giriş yapabileceksiniz. Yasaklanmış ya da erişimi kısıtlanmış olan sitelerde gönül rahatlığıyla gezinebilmek ve bu sitelerde gezindiğinizin bilinmemesini sağlamak için kullanacağınız VPN programı ile internette daha keyifli vakit geçirebilmeniz ve eğlenmeniz mümkün olacaktır.

Uygulamayı Bu Adresten indirerek kullanmaya başlayabilirsiniz.

Yorumlar

  1. Yasaklı sitelere giriş! Sende yasaklı sitelere giriş nasıl yapılır öğrenmek istiyorsan tıkla:


    yasaklı sitelere giriş

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Ktunnel , çevrimiçi gizliliğinizi korumak için burada!