Pandamovies Giriş -Pandamovies Dns

kutunel,ktunnel giriş,www.ktunnel.com,ktunnel yasaklı sitelere giriş indir,ktunnelcom,tr ktunell,ktunnel evrimii,ktunnel gizlilik koruma,ktunnel gizlilik çevrimi,ktunnel yasaklı sitelere giriş,
ktunnel giriş,ktunnelcom,ktunnel çevrimiçi,www.ktunnel.com,kutunel,ktunnel,ktunnel youtube girişi için ktunell,pandamovies dns,v ktunnel,ktunnel giriş şifresi,ktunnel çevrimiçi,ktunnel,ktunnel gizlilik,www.ktunnel.com tr,w-ktunnel.blogspot.com.tr,ktunnel giriş,ktunnel çevrimiçi gizlilik,ktunnelcom,ktunnel youtube girişi için ktunell,kutunel yasaklı siteye giriş,


Engeli Pandamovies

Pandamovies.com sitesine erişemeyenler uygun içerik içermediği için mahkeme kararı ile kaptılmıştır.pandamovies ' erişebilmek için aşağıda farkılı yollar sunulmuştur hangisi hoşunuza giderse onu uygulayıp yasaklı olan pandamovies.com sitesine giriş yapabilirsiniz.

Birinci Yol : ücretsiz w-ktunnel kullanın

Bu çok kolay bir yol.  "engelini kaldırmak!" ve aşağıda bizim engeli kaldırma proxy üzerinden düz pandamovies.com yönlendirilirsiniz.

Bu yöntem hakkında güzel bir şey bilgisayarınızın ayarlarına hiç bir şey indirmeden veya değiştirmekye gerek kalmamasıdır. Eğer Internet'e erişmek için kullandığınız bilgisayarda yönetici ayrıcalıklarına sahip olmasa bile  böylece kullanabilirsiniz.
Engelini kaldırmak!

İkinci yol: Google Translate kullanmak

Birçok kişi bu fark, ancak Google Translate aslında bir proxy. Sadece gitmek translate.google.com açtı içine "http://pandamovies.com/" girin, hedef olarak kaynak dili ve İngilizce gibi herhangi bir dil seçin ve "Çevir" çarptı.
iyi bir şey çoğu sansür ya da öylesine Google Translate, bu hemen hemen her zaman unblocked farkında değilsiniz ki. onunla sorunu (ve biraz daha az ölçüde, opsiyon # 1), ancak tüm web yakınlık kaçınılmaz olarak bazı web sitelerinin işlevselliğini kırmak olduğunu.

Seçenek 3: Kamu DNS sunucularını kullanmak

DNS bilgisayarınızdan istekleri Pandamovies kendi yolunu (veya başka bir sitenin) sunucuları bulmak sağlayan İnternet altyapısının bir parçası. Kaçırılma DNS istekleri İnternet filtreleme uygulamak için en sık kullanılan yöntemdir. Varsayılan olarak çoğu bilgisayar ISP tarafından sağlanan ISS sunucularını kullanmak üzere yapılandırılır. Ancak bu ayarı değiştirmek ve tarafsız bir parti tarafından işletilen ve sansür ücretsiz DNS sunucularını kullanabilirsiniz.
Eğer, DNS tabanlı filtreleme konusu aşağıdakileri yapın olmadığını görmek için:
Windows, açık Başlat Menüsü iseniz -> Çalıştır, "cmd" ve Enter vurmak. > Utilities - Bir Mac'te, Uygulamalardan Terminali çalıştırın. Bir konsol penceresi açılacaktır. "Ping pandamovies.com" yazın ve Enter tuşuna basın.
  C: \ Documents and Settings \ Kullanıcı> ping pandamovies.com

  Ping pandamovies.com [64.188.63.185] 32 bayt veri ile
köşeli parantez içindeki sayı (bizim örneğimizde "64.188.63.185") pandamovies.com sunucusunun IP adresidir. O başka bir şey ise 64.188.63.185 DNS istekleri kaçırıldı edilmektedir.
Bu durumda ise, büyük olasılıkla geçerek engelleme yenebiliriz Google'ın kamu DNS (filtre sürece aynı anda birden çok engelleme yöntemlerini kullanır arkasında).
DNS ayarlarını değiştirerek bilgisayarınıza yönetici erişimi gerektirir lütfen unutmayın.
Seçenek 4: şifrelenmiş "tünel" kurmak
Fikir tüm trafiği şifrelemek ve yerel ağ yöneticisi, ISP ve hükümete opak ve filtreleme böylece bağışıklık yapma, uzak sunucuya (veya birden çok sunucu) üzerinden göndermek için.
Eğer bu, biz burada iki en popüler olanları ele alacağız ulaşmak için kullanabileceğiniz çeşitli teknolojiler vardır.
VPN (Sanal Özel Ağ) Bu bağlantı üzerinden bilgisayarınıza ve bir sunucu ve yolları tüm trafiği arasında bir LAN bağlantısı öykünür. VPN avantajı internete konuşuyor bilgisayar / cihaz üzerinde her program şifreli bir tünel vasıtasıyla yapar garanti olduğunu. Bu alternatiflerden daha da hızlıdır. Ana dezavantajı iyi bir VPN bağlantısı para maliyeti olduğunu. Eğer satın alabilecek gücünüz varsa, bir göz atın VPN hizmeti öneririz.
Tor (diğer şeyler arasında) İnternet filtreleri etrafında internete erişmek için kullanılabilecek bir gönüllü-ran anonim ağıdır. Daha fazla ayrıntı için kontrol Tor proje web sitesini .

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Ktunnel , çevrimiçi gizliliğinizi korumak için burada!