Galatasaray 6 - 1 Akhisar Belediyespor Maçı Geniş Özet ve Golleri İzle

(Galatasaray maçı özeti izle) Galatasaray Akhisar maçı özeti golleri izle 6-1 (GS Akhisar belediye maç özeti)



Futbolseverler, bu akşam Galatasaray Akhisar Belediyespor maçı ile yarım düzineden fazla gol izleyerek gole doydular. Galatasaray Akhisar maç özeti ve Galatasaray Akhisar maçı geniş özet golleri video izle. Galatasaray Akhisar maç sonucu kaç kaç bitti. Galatasaray Akhisar maçı Drogba golleri izle. Galatasaray Akhisar maçı, Fırat Aydunus Felipe Melo küfür pozisyonu izle. İşte Galatasaray Akhisar maçının tüm ayrıntıları ve Twitter yorumları açıklamaları burada.


Futbolseverler, bu akşam Galatasaray Akhisar Belediyespor maçı ile yarım düzineden fazla gol izleyerek gole doydular. Galatasaray Akhisar maç özeti ve Galatasaray Akhisar maçı geniş özet golleri video izle. Galatasaray Akhisar maç sonucu kaç kaç bitti. Galatasaray Akhisar maçı Drogba golleri izle. Galatasaray Akhisar maçı, Fırat Aydunus Felipe Melo küfür pozisyonu izle. İşte Galatasaray Akhisar maçının tüm ayrıntıları ve Twitter yorumları açıklamaları burada.


Rakibi karşısında adeta silindir gibi çalışan Sarı Kırmızılı futbolcular, doksan dakikalık mücadele sonunda sahadan 6-1 gibi tarihi bir farkla ayrılmayı başardılar ve zirve yarışında Fenerbahçe'yi takiplerini sürdürdüler.

Zirve yarışından yara almak istemeyen Aslan, Akhisar Belediyespor karşısında adeta gol olup yağdı ve rakibini gole boğmayı başardı.

Bu nefesleri kesen karşılaşma ile ilgili olarak tüm ayrıntılı bilgiler.

İŞTE ÖNEMLİ DAKİKLAR;


90' Ve Galatasaray, Akhisar'ı 6-1 mağlup etti!

81' Topla Oynama Oranı; Galatasaray: % 59 - Akhisar Belediyespor: % 41

72' GOOOL! Burak Yılmaz'ın asistinde Sneijder ceza sahasında sert vurdu ve takımının 6. golünü attı. 6-1!

65' GOOOL! Yine Drogba ceza sahası içindeki Burak'a alda at pası verdi ve Burak da bu ikramı çevirmeyerek farkı yeniden 4'e çıkardı! 5-1!

59' GOOOL! Mehmet Akyüz farkı 3'e düşüren golü atıyor! 4-1

55' Sol kanattan gelişen atakta Sneijder'in pasında topla buluşan Drogba ceza alanına girdi ve yerden kale sahasına yuvarladığı topa arka direk yakınlarında Burak dokundu ve topu ağlara gönderdi.

55' GOOOL! Burak Yılmaz, Drogba'nın ayağına gönderdiği pası bomboş kaleye gönderdi! 4-0!

48' Defansın hatasından yararlanan Didier Drogba kaleciyi çalımlayıp topu ağlarla buluşturdu.

48' GOOOL! Didier Drogba kendisinin 2. takımının ise 3. golünü attı! 3-0!

46' Karşılaşmanın ikinci yarısı Galatasaray'ın vuruşuyla başladı!

- Galatasaray'ın golleri Telles ve Drogba'dan geldi.

45' Ve ilk yarı Galatasaray'ın 2-0'lık üstünlüğüyle sona erdi!

33' Topla oynama oranlarında Galatasaray'ın Akhisar'a oranla %63'e %27 üstünlüğü bulunuyor.

18' GOOOL' İlk golden 4 dakikada sonra Alex Telles ceza sahası içinde topla buluştu ve füze gibi bir şutla topu ağlara gönderdi! 2-0!

14' GOOOL! Kornerden gelen topa kafayı vuran Drogba takımını 1-0 öne geçiriyor!

1' Mücadeleye konuk ekip Akhisar'ın vuruşuyla başlandı!

Mücadelenin ilk 10 dakikalık bölümü iki takımın birbirine üstünlük kurma çabasıyla geçildi. Fakat 14. dakikada sahneye çıkan Drogba kafa gölüyle dengeleri değiştirdi. Bu golden tam 4 dakikadan sonra Sneijder’in müthiş asistinde Alex Telles farkı 2’ye çıkaran golü attı. 2 farklı üstünlüğü yakalayan sarı kırmızılı ekip oyuna tam hakimiyetini koydu. Dakikalar 33’ü gösterirken Galatasaray’ın Akhisar’a oranla %63’e %27’lik üstünlüğü bulunuyordu. Mücadelenin kalan dakikalarında başka gol olmayınca Galatasaray soyunma odasına 2-0 önde gitti.

İkinci yarı golle başladı. 48. dakikada defansın hatasından yararlanan Didier Drogba topu kapıp kalecinin yanından topu ağlara gönderdi ve durumu 3-0’a getirdi. Bu golle iyice rahatlayan Aslan’ın 4. Golünde yine Drogba’nin parmağı vardı. Ceza sahası içindeki Burak’a çok güzel bir asist yaptı. Burak da bu ikramı çevirmedi ve farkı 4’e çıkardı. Konuk ekip 59. dakikada ender ataklarından birini geliştirdi ve Mehmet Akyüz’le golü buldu. Fakat bu golden 6 dakikada sonra yine bir Drogba asistinde, sahneye yine Burak çıktı. Drogba’nın pasında topa kafayı buran Burak skoru 5-1’e getirdi. Farkı yeniden 4’e çıkaran Galatasaray, bu golün ardından biraz frene bastı ve pas yapmaya başladı. 72. dakikada bu kez asisti Burak Yılmaz yaptı. Ceza sahası içinde Burak’tan pası alan Sneijder sert vurdu ve farkı 5’e çıkardı. Karşılaşmanın kalan dakikalarında oyun Galatasaray’ın üstünlüğüyle geçilse de başka gol olmayınca sarı kırmızılı ekip sahadan 6-1 gibi flaş bir skorla sahadan ayrıldı.

Spor Toto Süper Lig'in 24. haftasında Akhisar Belediyespor'u konuk eden Galatasaray'da teknik direktör Roberto Mancini, Selçuk İnan'ın yokluğunda Ceyhun Gülselam'ı ilk 11'e dahil etti. Geride kalan haftada deplasmanda Çaykur Rizespor ile yapılan maçta sarı kart görerek cezalı duruma düşen Selçuk İnan, Akhisar Belediyespor müsabakasında takımdaki yerini alamazken, başarılı oyuncunun yerine ilk 11'de Ceyhun Gülselam forma giydi. Çaykur Rizespor maçının yedekleri arasında bulunan Ceyhun, yeniden forma şansı buldu.

DROGBA İLK 11'DE KADROYA DÖNDÜ

Çaykur Rizespor maçında teknik direktör Mancini tarafından dinlendirilen ve Rize'ye götürülmeyen Didier Drogba, Akhisar Belediyespor maçının ilk 11'inde yer aldı. Yoğun maç trafiği ve Fildişi Milli Takımı'nın özel maç kadrosunda yer alması nedeniyle dinlendirilen Drogba, bugün formasına yeniden kavuştu ve ilk 11'de tekrar şans buldu.

SEMİH KAYA'YA PLAKET

Beşiktaş derbisinde hakem Cüneyt Çakır'ı, aut kararı verdiği pozisyonda uyararak topun kendisinden çıktığını ve korner olması gerektiğini söyleyen Semih Kaya'ya, bu davranışı nedeniyle maç öncesi plaket verildi. Fair-play ruhuna uygun hareketi nedeniyle Galatasaray Kulübü İkinci Başkanı Özkan Olcay tarafından karşılaşma öncesinde düzenlenen törenle kendisine plaket takdim edilen Semih Kaya, tribünlerden de alkış aldı. Öte yandan, tören sonunda ısınma koşusu yapan hakem Fırat Aydınus da Semih Kaya'yı elini sıkarak tebrik etti.

BURAK YILMAZ'A TARAFTARLARDAN DESTEK

Galatasaraylı taraftarlar, Çaykur Rizespor maçında tribünden atılan ve yüzüne isabet eden yabancı madde nedeniyle yaralanan futbolcuları Burak Yılmaz'a destek verdi. Tribünde, üzerinde Burak Yılmaz'ın resmi bulunan ve "Yaralı yüz onurumuzdur", "Sen Yılmaz Burak'sın" yazan pankartlar açan taraftarlar, oyuncuya moral verdi. Taraftarlar, Burak Yılmaz lehine tezahüratlarda da bulundu.

HAMİT, LİGDE 192 GÜN SONRA KADRODA




Galatasaraylı futbolcu Hamit Altıntop, yaşadığı sakatlık ve belinden geçirdiği ameliyatın ardından ligde 192 gün sonra kadroya girdi. Ligde son kez 2. haftada 25 Ağustos 2013'te yapılan Bursaspor maçında forma giyen Hamit Altıntop, ameliyatı sonrası rehabilitasyon döneminin ardından, ligde ilk kez Akhisar Belediyespor müsabakasının yedekleri arasında kendisine yer buldu. Hamit, sakatlığı sonrası ilk kez 12 Şubat 2014 tarihinde Ziraat Türkiye Kupası'nda Medical Park Antalyaspor ile yapılan maçta süre almış, ardından da iki A2 Ligi müsabakasına çıkmıştı.

TRİBÜNLERE "SEYİRCİSİZ MAÇ" UYARISI

Akhisar Belediyespor maçı öncesi yapılan anonslarla, seyircisiz oynama cezasına karşı taraftarlara uyarılarda bulunuldu. Sarı-kırmızılı ekibin, Çaykur Rizespor maçında taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle üçüncü kez ceza aldığı belirtilirken, tekrarı halinde Galatasaray'ın seyircisiz oynama cezası alacağı ifade edildi.

AKHİSAR BELEDİYESPOR'DA EKSİKLER

Akhisar Belediyespor, cezalı ve sakat oyuncuları nedeniyle Galatasaray karşısına 4 eksikle çıktı. Konuk ekipte Kenan Özer ve Merter Yüce kart cezalısı durumunda bulunurken, Bilal Kısa ile Emin Aladağ ise sakatlıkları nedeniyle maç kadrosunda yer alamadı.



Bu arada Karşılaşmanın 23. dakikasında Felipe Melo’yu bir pozisyon sonrasında uyaran ve kısa bir konuşma yapan maçın hakemi Fırat Aydınus’un konuşmasını bitirdikten sonra, Galatasaraylı futbolcunun arkasından kullandığı cümle sosyal medyayı salladı!

FIFA kokartlı hakemin, ağız hareketlerini okuyan taraftarlar Aydınus’un küfür ettiği iddiasında bulundu.



İkinci yarı başında çıkarken statta bulunan taraftarlarda hakemin Melo’ya küfür olayını duyunca ” Fırat istifa” ve ” Küfürbaz Fırat” “Küfür etsene küfür etsene Fırat Aydınus” diye bağırdı.




SOSYAL MEDYA YAKINLARI

@meliheskinazi: Fırat Aydınus, Melo’ya “A.. çocuğu” dedi.

@cihan_arsln: Fırat aydınus küfür etti meloya. Insallah sadece ben görmedim

@cnymstk: Fırat Aydınus gerçekten Melo’ya küfür etmiş olamaz değil mi? 100 defa izledim inanmak istemiyorum.

@EnVeR_uA: Fırat Aydınus, Felipe Melo’ya küfür ediyorr.. HADDİNİ BİL AYDINUS !




@MstfDmr07: Hadi bakalım fırat aydınus Melo’ya ettiğin küfürden sonra ne ceza alacaksın

@KralGven: böyle hakem olmaz bu nedir lan şimdi videoyu izledim baya dümdüz yürü fırat aydınus bana göre bırakır hakemliği

@littleiv3: Fırat Aydınus, Melo’ya ‘A.. çocuğu’ dedi. Hep Melo’ya yüklenirken bunu da unutmayalım.

Gerçekten maçta herşey vardı, goller vardı tartışmalar vardı bu akşam oynanan Galatasaray Akhisar Belediyespor karşılaşmasında, Galatasaray'ın bu müthiş galibiyeti ile ilgili olarak ise, tüm detaylar v ayrıntılar ise, stargazete.com spor sayfasında yer alacaktır. Bu arada Hamit Altıntop ise, uzun bir aradan sonra yen,iden Galatasaray forması giydi.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Ktunnel , çevrimiçi gizliliğinizi korumak için burada!