Yasaklanmış Sitelere Programsız Giriş

Program aracılığı olmadan programsız olarak engellenmiş sitelere bağlanmanın bilgiye ve deneyime bağlı uygulamaların bütünüdür. Bu çözüm sırasında uygulanacak işlemler son derece farklı çözümlerle çalışmaktadır. Bu sebeple bu tür işlemleri dikkatli bir şekilde yapmanız doğru siteden bilgiler almanız gerekir. İnternet ortamında o kadar çok uygulama ve programlar mevcuttur ki hangisinin sağlıklı çalıştığını bilezsiniz. Bu nedenle her gördüğünüz sitedeki bilgilere dayanarak uygulamalar değişiklikler yapmamanızı tavsiye ederiz.
Ktunnel Giriş olarak, sektördeki bilgi eksikliğini gidermek ve kullanıcılara, çözüm üreterek doğru yollardan zarar görmeden ve tamamı ile yararlı olarak uygulamalar ve programlar hakkında bilgiler aktarmaktayız. Bir çok uygulamamız aktif edilmiş olarak sitemizde en ufak ayrıntısına kadar açıklanarak paylaşılmıştır. Program yardımı ile bağlanmak istiyorsanız aşağıdaki sayfa üzerinden sizde konulara göz atarak sorunlarınızı çözebilirsiniz.
Programsız olarak bağlanmanın yolları;
Host dosyasını değiştirmek. Bilgisayarınızın (C:) bölümünün  ana dizininde bulunan “Windows” klasörünün içinde bulunan “system32″ açın. Daha sonra “Drivers” ve “Etc” klasörünü açarak hosts dosyasını buluyoruz. Host dosyasını herhangi bir not defterinde açarak gerekli bilgileri değiştirmeniz gerekiyor. Host dosyası nasıl değiştirildiğine bu konudan ulaşabilirsiniz. http://www.ktunnelgiris.com/hosts-dosyasi-degistirme/
Diğer bir çözüm ise;
Ktunnel ile bağlanmak. En kesin ve etkili yollardan biridir. Kullanıcının kolaylıkla bağlanmak istediği web sitesine sorunsuz bağlanmasını sağlar. Yanı sıra herhangi bir sorunla karşılaşmadan ve ek ayar gerektirmeden aktif bir şekilde kullanım sunmaktadır. Ktunnel kullanımını ile yazının üst kısmında yer alan araç çubuğu aracılığı ile bağlanmanız mümkündür.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Ktunnel , çevrimiçi gizliliğinizi korumak için burada!