KTUNNEL İLE YASAKLI SİTELERE GİRİŞ



Merhaba arkadaşlar herkesinde bilgiği gibi ktunnel tarzında bir cok site mevcut bunlardan en cok kullanılan diğer site ise, vtunnel dir bu sistem ile yasaklı sitelere sorunsuz olarak giriş yapabilirsiniz. Bizim vekil sunucu görevini vtunnel.com yapmaktadır.

Çalışma şeklimiz nasıl mı .? Yasaklı sitelere giriş ;KTUNNEL-Kendi bilgisayarımızdan , arama motorunun veya çeşitli mahkemelerce kapanmış sitelere (Türkiyeden) Telekomünikasyon İletişim Başkanlığı tarafından yasaklanmışdır şeklinde gördüğünüz her siteye girebilirsiniz, Bu nedenle ktunnel ve vtunnel türkiyede en çok trafiği olan vekil sunuculardan 2'sidir. Ktunnel vekil sunucu olduğu için biraz yavaş olabilir.Şöyle düşünün;3 bilgisayar var ktunnel'in kendi sitesine giriyorsunuz oda vekil sunucudan sokuyor , sunucu dediğimiz oda bilgisayar ama güçlü bilgisayarlar, ordanda sizin bilgisayarınıza ulaşmaktadır bilgiler.




. Remove Scripts

 







İsterseniz ben ktunnel,vtunnel,c-tunnel,v-ktunnel kullanmak istemiyorum, bunun yerine yasaklı sitelere giriş programları mevcutdur, bu programlar; hotspot shield,ultra surf,spotflux,tunnel bear, cyberghost'dur programları indirerek basit bir kullanım şekli vardır zaten, hemen kullanabilirsiniz.

DNS ayarları ve Proxy ayarları; Ama derseniz ben ktunnel,vtunnel istemiyorum , yasaklı sitelere giriş programıda istemiyorum, bunun için dns ve proxy ayarlarını değiştirebilirsiniz.

Alt eski yazı; KTUNNEL Burda güvenli bir tünel olan sitemizden faydalanabilirsiniz.Sitemiz hiç bir şekilde Türk kanun ve yönetmeliklerine aykırı bir durum ile yasaları çiğnememektedir ve anayasaya uyma gayreti göstermektedir. Ktunnel yasaklı sitelere giriş için geliştirilmiş bir proxy programıdır, ve vpn,tunnel ve dns değiştirme olarakda adlandırılır.

Bizde sizler için vtunnel.com ve ktunnel.com'un kullandığı gibi yasaklı sitelere giriş için tasarlanmış programsız bir giriş sistemi kurduk.

Bu sistemde belirli devlet kurumları tarafından yasaklanmış sitelere güvenli bir şekilde giriş yapmanızı sağlıyacağız.

Yasaklı Sitelere Programsız Giriş sistemimizde ayrıca güvenli HTTPS ve Güvenli SSL Şifreleme kullanır.

Webdeki adresiniz http://w-ktunnel.blogspot.com/ iyi gezinmeler diler.
YENİ MAKALE

YASAKLI SİTELERE GİRİŞ

Yıllarca “hiçbir şey üzerinde sınırsız özgürlük yoktur.” kavramı ile büyüdük. Bu ezberimizi bize ilk olarak bozdurmayı başaran sistem elbette şuanda çağımızın baş çağı olan internet ile birlikte doğdu. İnternet sayesinde sınırsız bir özgürlük dünyasına açılan pencerelerimiz arasında dilediğimizi istediğimiz şekilde yapabiliyorduk. Herkesin sınırsız özgürlüğe sahip olduğu böylesine bir platformu düşündüğümüzde de elbette hiç kimsenin hakkının sınırlandırıldığını iddia edebilmek mümkün değildir. Ancak 2002’den sonra internet dünyasına hükümetimiz tarafından el atılmaya başlandı. Bizim için tehlikeli olduğuna inanılan sayfalara ulaşımımız engellenmeye çalışıldı. Bu yasaklar bir çok popüler uygulamaya getirildi. Öyle ki şuanda televizyonlar bünyesi ile yarışan Youtube bile bu ülkenin bir zamanlar yasaklananlar listesine girmişti. Bugün de bu eylem devam ediyor ve bir çok ünlü servis ya da girmek istediğimiz popüler servis hükmet tarafından yasaklandığı için girişi sağlanamıyor. En azından eğer girişi sağlamama otoritesini kabul ediyorsanız bu durum bu şekilde işliyor diyebiliriz. İnternet üzerinde sınırsız özgürlük hala günümüzde devam ediyor. Yalnız bunu sağlamanız için bazı taktik ve yöntemlerden haberdar olmanız bunun yanı sıra bu servisleri nasıl en iyi şekilde kullanmanız gerektiğini bilmeniz gerekiyor. İşte bu yazı ile de Programsız yasaklı sitelere güvenli giriş veya diğer servisler hakkında sizlere sınırsız erişim için gerekli olan bilgileri sunacağız. Böylece yazının tamamını okuduğunuzda artık sizin için tekrar internetin sınırsız özgürlük dünyasına açılan pencereleri hayat bulacaktır.

Öncelikle ilk başlı olarak internetten özgürlüğümüzün kısıtlandığı yıllarda kullanılan yöntemlere bir flashback atalım. İnternetimizin ilk olarak yasaklanmaya başladığı dönemlerde bulduğumuz en alternatif aşma yöntemi bilgisayarımızın DNS ayarları ile oynamaktı. Bu ayarları değiştirmek bizlere uzun seneler boyunca yetti. 10 saniyelik gerçekleştirdiğimiz işlemin sonucunda internetin uçsuz uçaksız pencerelerin tamamı önümüzde açıldı. Ancak artık günümüzde DNS ayarları ile internete sınırsız özgürlük penceresi ile yaklaşabilmeniz pek mümkün değil. Bunun temel nedeni artık işletim sistemlerinde gelen değişiklikler ve güncellemelerden dolayı ve modemlerin gösterdiği uyumsuzluktan dolayı DNS ayarlarınızı değiştirdiğinizde bir çok sorun ile karşı karşıya kalabiliyorsunuz. Bunların arasında en popüler sorunlardan birisi belirli yerlere erişim gösterememe problemidir. Örneğin artık günümüzde DNS ayarlarını değiştirdiğinizde büyük ihtimalle bazı servislere ulaşım gösteremeyebiliyorsunuz. Bunlara en büyük örnek olarakta ünlü sosyal ağlar olan Facebook ve Twitter’ı örnek gösterebiliriz. Örneğin DNS ayarı yüzünden facebook ve twitter gibi popüler servislere bile ulaşım gösteremeyen bir sürü kullanıcı vardır. Bir gün DNS ayarını tekrardan normale çektiğinde sayfaların açıldığını fark eden kullanıcılar da bu yöntemden uzak durmaya başlamış ve daha alternatif filtresiz giriş yöntemleri aramaya başlamışlardır. Bu yöntemlerin en başında gelen seçeneklerden birisi de programlar aracılığı ile sınırsız erişim sağlamaktı, ancak ne var ki bu durumu kötüye kullanmak isteyen insanlar yüzünden bu uygulamaların çoğunun içerisine izleyici kodlar yerleştiriliyor ve bu kodlar sayesinde de insanların hesaplarına el koyulabiliyordu. Daha ciddi problemler, banka hesaplarının ele geçirilmesi gibi sorunlarla boğuşan bugün bile bir çok insanı bulabilirsiniz.

Bu da alternatif yöntem olarak kısa süre sonra geçerliliğini yitirdi. Bu durumda geriye en popüler olan 2 seçeneği değerlendirmek kaldı. Bunlardan birisi Proxy yazılımı edinerek Proxy değiştirimi yaparak yasaklı sitelere erişim şeklinde işliyordu. Ancak bu işlemi gerçekleştirebilmek için bilgisayarla hem aranızın iyi olması hem de doğru Proxy’i ararken canınızın sıkılmaması gerekiyor. Diğer yandan bu Proxy ayarlama işinde bulduğunuz Proxylerin de internet hızınızı yarıdan daha fazla civarda düşüş gösterdiği bilinen en büyük gerçeklerin arasında yer alıyor. Çünkü bu işlem başka bir vekil sunucuya erişim ve ardından istediğiniz siteye erişim şeklinde gerçekleşiyordu. Bu da hem internet hızınızın düşüş göstermesine hem de bazen anlam veremediğiniz saçma sayfaların aniden donuşu gibi sorunlara neden olabiliyordu. Bu yöntem de tutmadıysa eğer, hala günümüzde işleyen ve kullananların tamamen programsız yasaklı sitelere giriş yapabildikleri tek bir yöntem kalıyor. O da vekil siteleri kullanarak internet üzerinden istediğiniz site üzerinde anında hiçbir uğraş gerçekleşmeden erişim sağlamak. Bu servislerin başlıcaları elbette bildiğiniz gibi Tünel siteleridir. Bunlarında en popülerleri Beatfiltering, Ktunnel ve Vtunnel şeklinde varyasyonlara sahip olan tünel siteleridir. Bu siteler aracılığı ile dilediğiniz web siteleri üzerine hızlı ve sınırsız bir erişim sağlayabilirsiniz. Aslında bu sitelerin çalışma prensibi proxylerle aynı mantıktadır. Hatta birçoğu insan bu siteleri proxy siteleri olarak da nitelendirmektedir. Bunun temel nedeni bu sitelerin sizi uğraştırmadan aslında sizlere birer proxy servisi sağlamasından kaynaklanıyor.

Bu site üzerinde de bulacağınız servisler gibi, bu tünel yazılımlar aracılığı ile hiçbirşey indirmeden anında dilediğiniz siteyi yazıp sadece giriş butonuna bastığınız anda dilediğiniz siteye erişim sağlayabiliyorsunuz. Bu sitelere siz herhangi bir adres verdiğinizde aynen proxy mantığı güderek çalışıyor. Ancak bu servislerin en büyük farkı işlemleri siz değil onlar yapıyorlar. Diğer yandan işiniz bittiğinde tekrar kendi Proxy’nize dönemek için uğraşmanıza ya da her seferinde yeni bir proxy ayarı aramanıza gerek kalmıyor. Çünkü bu siteler içlerinde içeridikleri sistemler sayesinde en rahat şekilde kullanımı sağlıyor size de sadece düşün internette özgürsüz sörfün eğlencesini çıkartmak oluyor.

Bu servislerden birisine girmek istediğiniz adresi verdiğinizde öncelikle sunucu sizi bir vekil sunucuya geçirir, elbette siz bu işlemlerin hiçbirisini göremezsiniz ve bu olayların hepsi sadece saliseler içerisinde gerçekleşir. Vekil sunucuda sizin için istemiş olduğunuz siteyi görüntüler. Pencerenizi

kapattığınız anda sizin için hiçbir şey değişmemiş demektir. Hiçbir DNS ayarınızı güncellemenize ya da acaba bilgilerim çalınır mı? Diye düşünmenize ve tedirgin olmanıza hiç gerek kalmadan tüm işlemlerinizi rahatlıkla bu servisler aracılığı ile sağlayabilirsiniz. Servisler sizlere bu hizmetleri sağlıyor, üstelik bu hizmetler karşılığında sizden herhangi bir ücrette talep edilmiyor. Bu nedenle bugün günümüzde yasaklı sitelere girişyapmak isteyen sayısız insan bu servisleri kullanarak giriş yapmak istedikleri erişim adreslerine saniyeler içerisinde ulaşabiliyor. Bu servisler sayesinde hiçbir program ya da benzeri bir yazılımı bilgisayarınıza sokmamış oluyorsunuz. Ayrıca işlem bittiğinde sadece pencerenizi kapatmanız yeterli olduğu için ne internetiniz üzerinde herhangi bir zayıflama ya da hız düşüşü ne de bir güvenlik riski faktörü meydana geliyor.

Servisler sadece sizlere hızlı ve güvenli dolaşım özelliğini sunmakla kalmıyor, sitemiz de bulacağınız servisler de görebileceğiniz gibi dilerseniz istediğiniz web sitelerine çerezler açık ya da kapalı şekilde erişim de sağlamanıza olanak sağlıyor. Bu sayede eğer çerezleriniz kapalı olarak girmeniz gereken bir web sitesi varsa bu servisler sayesinde güvenlik içerisinde hiç kimse sizin bilgisayarınızı tanımadan giriş gerçekleştirebiliyorsunuz. Yasaklı sitelere girmek işte sadece bu kadar kolay. Siz de bu yeni nesil tünel hizmetlerini tarayıcınızın yer imleri menüsüne kayıt ederek her lazım olduğunda anında sitemize ulaşabilir ve dilediğiniz servis ile anında istemiş olduğunuz yasaklı siteye giriş gerçekleştirebilirsiniz. Sınır yok, limit yok! İşte sınırsız özgürlüğün kavramı budur.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Ktunnel , çevrimiçi gizliliğinizi korumak için burada!